Het gebak van de maand mei

Iedereen kent wellicht de heerlijk combinatie van aardbeitjes en rode rabarber. Voor de maand mei werden deze twee smaken samengebracht in een heerlijke taart.

DE RABARBER EN AARDBEIENTAART

GENIET ERVAN!!!

Gh 

 

 

 

 

 

 

 

Het gebak van de maand april

 

April is het begin van de lente, aldus het begin van talrijke fruitsoorten, vandaar heb ik voor jullie een heerlijke rode pruimentaart geselecteerd.

Deze pruimentaart is een heerlijke kombinatie van zoet en zuur, een heerlijke frisse taart die naar meer smaakt.

 

SMULLEN MAAR!!!

 

De foto volgt nog, maar het gebak staat al te pronken in onze winkel.

 

Het gebak van de maand maart

 Eind maart is het Pasen !!! Vandaar deze Paascreatie.

Dit gebak is enkel beschikbaar voor 6 personen of als individueel.

 Een lekkere bavarois die opgeboud is met passievrucht en frambozenbavarois,

Als interieur een vanille crème brulée, verse framboosjes en een chocolade biscuit.

Rondom zachte en tegelijkertijd krokante macarons, een echte lekkernij !

Dit heerlijk gebak kan een aanvulling zijn op uw Paastafel met zijn frisse voorjaarse smaak.

Laat het smaken !!!

 

Het gebak van de maand Februari

 

Bladerdeeg Valentijnshart

 

Dit heerlijke gebak kan vergeleken worden met de driekoningentaart.

Het gebak heeft  een romantische toets gekregen van chocolade en rode vruchten en wordt dan ook in hartvorm gepresenteerd.

Het bladerdeeggebak word in 1 formaat gerealiseerd en kan gemakkelijk door U geliefden in twee verdeeld worden.

Tip: kan eventueel lichtjes opgewarmd en vergezeld worden door een bolletje vanille ijs.

Geniet er beiden van !

 

 

Gebak van de maand januari.

 

PERENFLANTAART

 

Deze perenflantaart is bereid met verse conference peren op een bladerdeeg bodem, een echte lekkernij.

De taart kan lauw opgedient worden met een bolletje vanille ijs, ook koud is deze perenflantaart heerlijk.

Laat het smaken!

 

Gebak van de maand december

Voor de feestmaand december zetten we 1 van onze kest buches in kijker door zijn vernieuwende look en smaak.

HEERLIJK WINTERS

Een romige mousse van witte chocolade met een hart van rode vruchten op een basis van gepofte rijst en bretoens amandel zanddeeg.

 Laat deze aangename lekkere buche je feesttafel versieren en je genodigden water tanden!!!

 

Gebak van de maand november

Deze maand stellen wij één van de smaken voor die verkrijgbaar zullen zijn tijdens de feestperiode in kerst buche formaat.

VERFRISSENDE CHOCOLADE

Een bittere chocolade mousse met een guimauve van frisse rode vruchten gecombineerd met een heerlijke amandelbiscuit en een krokante bodem.

Wij wensen u van harte een heerlijke voorproever toe!!!

Het Gebak van de maand oktober

 Deze maand stellen wij jullie een heerlijk, voor winters, dus wel degelijk een echt herfst gebak voor.

Een bladerdeeg gebak op basis van noten, een heerlijke zachte frangipanne met chocolade smaak en frisse appeltjes.

Deze herfst taart is dan ook de perfecte aanvulling voor uw desserttafel tijdens een winderige en regenachtige namiddag.

Dit gebak kan ook warm opgedient worden, hierdoor komt er een zachte chocolade saus bij het snijden te voorschijn, en kan de koude wind je niet meer deren.

smakelijk!!!

 

 

 

 

Het gebak van de maand September

 

In de maand september zijn de aardbeitjes nog steeds op zijn best, aldus een overheerlijke aardbeien taart met een guimauve of schuim van frambozen en een luchtige coco's créme als basis.

 

Smullen maar!!!

 

 

 

 

 

Het Gebak van de maand Augustus

 Voor de maand augustus hebben we gekeken naar het aardbeien sezoen.

Een luchtig aardbeien gebak dat heerlijk smaakt in de zomerse zon na een dit eventueel als afsluiter na een fantastische BBQ.

 

 Het gebak van de maand juni

 

Deze maand stellen we een krokant frisse en extra leuke taart voor.

Het is een kombinatie van een krokante bodem met een frisse rabarber confituur deze is bedekt met aardbeien créme brulee en een hazelnoot crumbel.

Een must voor alle suiker liefhebbers.

Laat het smaken.

 

 Dd

 

 

 Het gebak van de maand Mei 

Deze maand werd het een frisse lente taart, een zachte citroen créme met een frisse frambozenbiscuit en een krokante boden van koekjesdeeg.

Dit alles werd afgewerkt met een luchtige gekarameliseerde meringue.

 

 

 

Het gebak van de de maand April

 

Een heerlijke variant op de traditionele gateaux biscuit, slagroom met fruit, verijkt met frambozen en zomers rood fruit.

Deze taart word als paasgebak gepresenteerd.

 Een zalige pasen gewenst,

veel lente smaak plezier met deze paas taart.

smakelijk!!!!

 

 

Het Gebak van de maand Maart

 

Deze maand stellen wij een MUFFIN TAART voor.

Deze taart is voorzien van een zandeeg bodem met chocolade smaak,

gevuld met een aardbeien muffin beslag en bosvruchten als decor.

 

 

Smakelijk!!!

 Veel degustatie plezier.

 

 

Het Gebak van de maand Februari

 

 

Het Gebak van de maand Januari